top of page

2. Izobraževanje programa Moje podjetje 2022

Avtor: Maja Juršič

Dragi učitelji, posredujem vam gradivo in video posentka iz našega 2. izobraževanja programa Moje podjetje 2022, ki se je odvijalo v torek, 15. 11. 2022.


Z nami sta svojo podjetniško izkušnjo delili Eva Štraser (Evegreen d.o.o.) in Hana Kotar (Mama Paula).Prav tako lahko dostopate do posnetkov:

  1. del: Eva Štraser in Andrej Dover: https://youtu.be/hOS5vnrU3iw

2. del: Hana Kotar: https://youtu.be/NSls_32Zbuw


Zadnji del srečanja smo namenili izmenjavi aktualnih informacij:

- Gostili smo Andreja Doverja iz Regionalne razvojne agencije Maribor. Andrej nam je predstavil vpeljavo nove kategorije na Nacionalnem tekmovanju, kjer bodo v okviru njihove agnecije podelili Nagrado za najboljše prehranske izdelke. Več informacij se nahaja med gradivi in v 1. delu video posnetka.


-Prijazno sem vas opozorila, da je rok za registracijo dijaških podjetij 30. 11. 2022. V kolikor bi potrebovali pomoč ali gesla, vas lepo prosim, da se obrnete na nas.


-Prijazno vas pozivamo, da se dijaška podjetja povezujejo z zunanjim mentorjem, ki bi vam svetoval in vam pomagal na segmentih, ki bi vas še posebej zanimali.


- Ne pozabite na razpis SPIRIT, ki bo obajvljen v aprilu 2023. Na njem lahko kandidirate za pridobitev sredstev za vašo šolo iz naslova vodenja dijaških podjetij v programu Moje podjetje.


40 views0 comments

Comments


bottom of page