top of page

Razglašamo finaliste JA NTPM 2022!V šolskem letu 2021/2022 se odvija že 9. JA Nacionalno tekmovaje programa Moje podjetje. Finale tekmovanja bomo izvedli v petek, 6. maja 2022. Dogodek bo v letošnjem letu potekal na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani s pričetkom ob 8.30. Dogodek bo izveden pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije g. Boruta Pahorja.


V letošnjem letu se je 67 dijaških podjetij odločilo prijaviti na nacionalno tekmovanje. Zaradi velikega števila prijavljenih podjetij smo se odločili organizirati regionalne izbore v Celju, Kopru, Škofji Loki in Ljubljani od 11.-15. 4. 2022. Člani žirije so navdušeni nad idejami ter so posledično potrebovali veliko časa, da so lahko izbrali finaliste programa. Odločili so se, da med finaliste uvrstijo 26 dijaških podjetij, kljub načrtovani uvrstitvi 25 dijaških podjetij. Finalisti tekmovanja se bodo na finalu tekmovanja predstavljali s postavitijo stojnic in prodajo izdelkov ter 3 minutno predsatvitvijo. Prav tako bodo dodatno povabili 6 dijaških podjetij na prevzem nagrad v določenih kategorijah na finale tekmovanja.


Finalisti JA nacionalnega tekmovanja 2022


Arom`ca, d.d.

CampFire, d.d.

Charme, d. d.

Cope, d.d.

DRŽALČEK , d.d.

Ekobris, d. d.

FREŠ, d.d.

GLOWZONE, d.d.

knotteX, d.d.

Koktejl kepica, d.d.

LADRFAR, d.d.

Locos, d.d.

Malus, d.d.

Merilko, d.d.

Milči, d.d.

PR' PAMŠTK , d.d.

Resina, d.d.

Sladka češnja, d.d.

SLEEPY PET, d.d.

Soba 21, d. d.

Solar power way, d.d.

Sončki, d.d.

STENKO, d.d.

Stiskach, d.d.

Tikva, d.d.

Vegetable Ice Cream - VIC, d.d.


Člani žirije so dodatno izbrali 6 dijaških podjetij, ki jih vabijo na finale tekmovanja, kjer jim bodo izročili na nagrade. Na tekmovanje se bodo izbrani udeležili kot gostje, ki bodo ostale finaliste tekmovanja spodbujali na dogodku. Dodatno izbrana podjetja so:


ComforTable, d.d.

Mali nogometnik, d.d.

MLADI PEKI, d. d.

Ohrovt fit, d.d.

Power 5, d.d.

Rozgo, d.d.


Več infromacij o tekmovanju lahko najdete na tej povezavi.

Vsem finalistom iskreno čestitamo in se veslimo druženja na finalnem srečanju tekmovanja!508 views0 comments

Comments


bottom of page