top of page

Tehnična podpora za nove učitelje programa Moje podjetje

Dragi učitelji,


na podlagi sestankov v prejšnjem tednu vam prilagamo video posnetek enega od sestankov, kjer smo vam nudili tehnično pomoč za lažje vodenje dijaških podjetij.


Do vseh podatkov dostopate na naši spletni strani v zavihku gradivo, kjer smo za vas zbrali gradivo o vsebini vodenja programa Moje podjetje in surovinah ter krožnem godpodarstvu, ESP, video vsebine in aktulne informacije o projektu. Opozorila bi vas na datoteko Osnovne infromacije in obrazci, kjer so zbrani podatki, ki vam omogočajo lažji začetek.


Prvi mejnik, ki se ga boste lotili bo registracija dijaških podjetij preko aplikacije za registracijo dijaških podjetij. V pomoč so vam dostopna tudi navodila za lažje rokovanje z aplikacijo. Uporabniško ime in geslo vam bomo posredovali na vaš e-mail. Dijaška podjetja boste lahko registrirali do 30. 11. 2021.


Pri registraciji boste morali predložiti tudi podpisane izjave, kjer nam dovoljujete varovanje osebnih podatkov in objavo fotografij/videov na spletni strani in socialnih omrežjih zavoda in naših partnerjev. Obrazec smo pripravili za dijake in učitelje. Dijaki, ki so polnoletni lahko obrazec izpolnijo in podpišejo sami. V kolikor so mladoletni, naj ga izpolnijo njihovi starši oz. skrbniki.


Pripravila: Maja Juršič, koordinatorica programa Moje podjetje

19 views0 comments

Comments


bottom of page