top of page

Umetnost zapeljevanja in osvajanja: Kako uspešno predstaviti svojo podjetniško idejo?

Avtor: Mateja Čotar in Maja Juršič

Foto: Magdalena Pogač

 

Februarja smo v okviru projekta "Re-Power your Future" za dijake programa "Moje podjetje" pripravili izobraževanje, ki je bilo posvečeno umetnosti komunikacije. Predavatelj Leon Magdalenc je svoje predavanje in delavnico hudomušno naslovil "Zapeljevanje in osvajanje".

 

Glavni cilj izobraževanja je bil mladim na zanimiv in interaktiven način posredovati znanje s področja uspešne komunikacije ter osnove odličnega "pitcha". To smo dosegli z izvedbo delavnice, na kateri so dijaki vadili svoje predstavitve in se učili na lastnih izkušnjah, tako uspehih kot tudi napakah. Glavni cilj vsake predstavitve pa je bil navdušiti poslušalce za njihovo poslovno idejo.

 

V zaključku je Leon poudaril: "Ni nujno, da ste popolni. Pomembno je, da ste avtentični." Prav tako je dodal: "Ko enkrat imate zgodbo in predstavitev, ne zadovoljite se zgolj s tem. Nadaljujte z negovanjem, izboljševanjem, saj se pravi izziv začne šele takrat!" Priprava na vsak nastop je ključnega pomena, saj je od tega v veliki meri odvisen uspeh.

 

Verjamemo, da se bodo prvi rezultati izobraževanja pokazali že na nacionalnem tekmovanju JA, kjer bodo dijaki predstavljali svoja podjetja. Vabljeni, da se pridružite tudi vi!

 

Iskrena hvala predavatelju za deljenje dragocenega znanja in izkušenj ter podpornikom projekta JA Europe in Fundaciji UniCredit.10 views0 comments

Comments


bottom of page