top of page

Alumni JA Slovenija

Alumni JA Slovenija je društvo namenjeno druženjem dijakov, ki so zaključili program Moje podjetje. Tekom leta zavod za alumne organizira delavnice in skupinska druženja za izmenjavo izkušenj ter za dodatno krepitev kompetenc.

DSC_0350.jpg

O nas

Nadaljuj svoje poslanstvo tudi po zaključku programa

Junior Achievement Alumni – Slovenia spada pod okrilje veliko večje skupnosti Junior Achievement Alumni Europe. Naše poslanstvo je nekdanjim udeležencem programa JA (Moje podjetje) nuditi dodatne izkušnje in priložnosti, jih spodbuditi, da okrepijo svojo strast do podjetništva in vzpostavijo mednarodne mreže podobno mislečih ljudi. 

JA Alumni Slovenia je trenutno v fazi grajenja, kar pomeni, da aktivno iščemo ambiciozne, podjetniške navdušence, ki jih zanima organizacija dogodkov, sodelovanje na domačih in mednarodnih dogodkih in preprosto povezovanje in spoznavanje novih ljudi.

 

Glede na to, da smo že v fazi počitnic predlagava, da se dobimo na prvem spoznavnem sestanku nekje septembra, kjer vam bova podrobneje predstavila delo Alumnov, seveda pa boste lahko prispevali tudi svoje ideje o prihodnjih projektih. Seveda bi te pa prosila, da naju o tvoji udeležbi obvestiš na email naslov ali nama pišeš na facebooku. Po nasvet glede problemov v vašem dijaškem podjetju pa lahko prideš tudi v našo facebook skupino.

 

V kolikor še nisi čisto prepričan/a kaj JA Alumni počnejo, vabljen/a, da si ogledaš spodnje povezave:

Aktualne novice

Ostanite na tekočem z nami

bottom of page