top of page
tone3.png

Največ se naučimo, ko sami preskusimo teorije, ideje ali načrte. Program Moje podjetje vam omogoča, da v enem šolskem letu spoznate celo življneje podjetja in se v varnem okolju učite podjetnosti iz obsežnega gradiva in preskusite v resničnem okolju. 

Anton Kokalj, ustanovitelj ZZSPM

Podporniki zavoda

Podpora v našem zavodu ne pomeni zgolj splošnega donatorstva. ZZSPM si prizadeva ustvariti pristen odnos, kjer bi partnerji lahko med našimi dijaki lahko videli tudi bodočega zaposlenega. Skušamo doseči sinergijo med poslovnim svetom in mladimi, ki bodo krojili prihodnost naše skupnosti.

Strokovni mentorji

Strokovni mentorji so posamezniki iz lokalnih podjetij in institucij, ki mlade navdihujejo in jim svetujejo iz zornega kota industrije. Menimo, da pouk podjentištva nebi smel ostati v mejah učilnice, tako da dijakom želimo omogočiti, da izkusijo košček resničnega sveta, kako podjetništvo v resnici deluje zunaj učilnice.

blažIC2019_edited.jpg

Donatorji in sponzorji

Fundacija UniCredit, korporativna fundacija skupine UniCredit, katere namen je razvijati potencial naslednje generacije Evrope, in Junior Achievement Europe, največja organizacija v Evropi, ki se posveča motiviranju in izobraževanju mladih, da bi bili uspešni v prihodnosti, sta razvili program "Re-power your future" za preprečevanje predčasnega opuščanja šolanja in spodbujanje podjetništva pri mladih.

Del te izjemne zgodbe je tudi naš zavod, ki bo mladim s pomočjo tega programa omogočal spoznavanje podjetniških vsebin.

logo2righe_v2.jpg

Za pomoč in podporo na finančnem in vsebinskem področju se zahvaljujemo tudi naslednjim donatorjem in sponzorjem.

Partnerji

bottom of page