top of page

Dodatna navodila za regionalne predsatvitve

Pozdravljeni,

pošiljam vam še nekaj dodatnih informacij, ki se nanašajo na predstavitve. Na podlagi pogovorov, ki sem jih opravila z vami učitelji, smo se odločili še dodatno prilagoditi trenutnim razmeram. Upam, da ne zamerite, da vas zasipavam z dodatnimi infomacijami, saj vem, da ste trenutno še bolj obremenjeni.


Naši predlogi pa so naslednji:

-Vsi pripravite  Powerpoint predstavitve namesto regionalnih predsatvitev, kdor pa bi želel je seveda zaželjen tudi vido posnetek osebe, ki bo predsatvila celotno skupino.

Sledite predlogi na tej povezavi in jo izpolnite po najboljših močeh. Predlogo smo izpopolnili na podlagi vaših komentarjev, da bi dijakom omogočili lažje delo. -Predlagamo, da dijaki opišejo v PowerPointu, kar bi povedali na predstavitvi, pod opombe (Notes-navodila lahko najdete v spodnji sliki).

Pogovarjali smo se tudi o pripravi končnih poročil. Nekateri ste na tem področju že zelo pridni, vendar nistemogli izvesti prodaje. V ta namen predlagamo, da v poročilo vnesete podatek načrtovane prodaje. Na ta način bi vseeno dosegli, da bi se dijaki naučili določenih veščin priprave poročila, čeprav do same prodaje ni prišlo. Prosim pa vas, da v poročiliu jasno opišete, da prodaje niste izvedli, vendar je to vaša načrtovana prodaja.

Naše načrte glede nacionalnega tekmovanja oz. sejma vam bomo posredovali do 20. 4. 2020. Najlepše se vam zahvaljujem za sodelovanje. Predvsem pa za nadaljnje vztrajanje v projektu, kljub težkim razmeram, ki jih trenutno imamo.


Pripravila:

Maja Juršič

7 views0 comments
bottom of page