top of page

Dva dni usposabljanj za dijake in učitelje

Updated: Jan 15, 2021

V preteklih dveh dneh smo izvedli dva dni usposabljanj tako za dijake kot za učitelje. Pričeli smo v torek, 12. 1. 2020 z usposabljanjem za učitelje. V sodelovanju z ga. Karin Eleno Sanchez, ki vodi podjetje Kaetrida, bomo izvedli niz srečanj, kjer bomo po metodi supervizije dodatno usposabljali učitelje. Vsako srečanje bo posvečeno temi za katero bodo učitelji predhodno za njo izkazali interes. S skupnimi močmi bomo pripravili vsebine in se medsebojno bogatili. Prvo srečanje v novem letu je bilo posvečeno deljenju dobrih praks in iskanju novih rešitev za izdelavo izdelkov in prodajo le teh. Glede na to, da nam COVID-19 onemogoča normalno delovanje dijaških podjetij smo se odločili, da poiščemo nove rešitve in se prilagodimo razmeram.


Drugo usposabljanje pa smo izvedli v sredo, 13. 1. 2021, kjer smo zanimive vsebine pripravili tako za dijake kot za učitelje. Izjemno veseli smo, da smo imeli na srečanju kar 92 udeležencev. Verjamemo, da je to posledica tudi zanimivih gostov. Prva se nam je pridružila dama iz podjetja Domel. Ga. Tina Ogrizek, ki je predstavila tematiko Finančnega poslovanja podjetja. Nadaljeval je Matjaž Klajič s podjetja Mediade in je podrobneje opisal vsebine raziskave trga. Nazadnje pa smo prisluhnili še osnovam marketinga. Predavanje je pripravil Matej Raspet, zaposlen na Telekom Slovenije.


Prepričani smo, da kljub omejitvam COVID-19, lahko z dobro voljo in medsebojno pomočjo veliko naredimo. S tem namenom se še naprej trudimo in dijake ter učitelje spodbujamo z usposabljani. Z vami delimo še nekaj utrinkov!


Vsem predavateljem se najlepše zahvaljujemo za deljenje svojega znanja!



83 views0 comments
bottom of page