top of page

Informacije december 2021

Spoštovani učitelji,


posredujem vam informacije vezane na izvajanje aktivnosti v decembru.


1. Registracija dijaških podjetij:

V Zavodu smo se odločili, da na prošnjo učiteljev, podaljšujemo datum registracije dijaških podjetij do torka, 7. 12. 2021. Nato vam bomo poslali tudi dokument, ki potrjujejo registracijo podjetij.

Vljudno vas prosim, da do konca leta oddate na spodnji naslov tudi GDPR obrazce. Potrebujem tako vaše kot od dijakov. Tisti dijaki, ki so že sodelovali na JA inovacijskemu kampu ne potrebujejo ponovno odddajati obrazec, saj smo pripraviili takega, ki zajema vse naše aktivnosti.


2. Izobraževanja v decembru:

Prvo izobraževanje bomo izvajali za dijake in učitelje v torek, 14. decembra 2021.

Program srečanja:

16:00-17:30: Kaj je branding, in zakaj je pomembno, da podjetje gradi blagovno znamko? (Ksenja Osolnik, Man Power)

17:30-18:00: Sestanek za učitelje programa Moje podjetje (Napoved aktivnosti v januarju, pregled izvajanja programa in "suport" učiteljem.)


Vljudno vas prosim, da na srečanje povaite tudi dijake, saj je izobraževanje namenjeno tudi njim. Pred izvajanjem dogodka bomo poslali povezavo dosrečanja vam in direktorjem dijaških podjetij.


Drugo izobraževanje se bo nanašalo na Usposabljanje učiteljev za program Skills4Future.



Ste vedeli, da program S4F zajema bistvene izobraževalne kompetence in prihodnje spretnosti? Se strinjate, da izobraževanje igra ključno vlogo pri razvijanju novih spretnosti pri mladih? Tudi naša želja je, da mladi postanejo uspešni v prihodnosti, ki pa je vedno bolj zaznamovana s kompleksnostjo. Najsi jih imenujemo »vodstvene spretnosti« ali »prihodnje spretnosti«, vsi se strinjamo, da so potrebni sodelovanje, ustvarjalnost in sposobnost prepoznavanja priložnosti za ukrepanje v spreminjajočem se okolju.

Kako pridobiti sistemska znanja, s pomočjo katerih bodo mladi razvijali svoj potencial?


Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek in torek, 13. in 14. 12. 2021, med 16.00 in 19.00 uro na brezplačni delavnici, na kateri boste spoznali atraktivna, vizualna orodja, ki so še kako zaželena v času predajanja snovi preko spletnih platform.

Za udeležbo na delavnici prejmete potrdilo s strani organizatorja.



V Zavodu smo natisnili "pingvine" našega programa. Dogovorili smo se, da jih bomo razdelili po šolah, nato pa si jih boste lahko izposojali. Prosim sporočite mi ali jih potrebujete.

Za dve lokaciji smo se že dogovorili. Pingvina bosta prisotna na: SEPŠ KOper in BIC Ljubljana, Živilska šola.

47 views0 comments
bottom of page