top of page

Informacije JA inovacijski kamp 2021


Dragi dijaki,


najlepše se vam zahvaljujemo za prijavo na naš 3. inovacijski kamp. Verjamemo, da se bomo kljub izvedbi na daljavo imeli odlično!


Z vami bi želeli deliti še nekaj pomembnih informacij za lažjo izvedbo kampa. Izvajali ga bomo preko aplikacije Zoom. Z dogodkom bomo pričeli v četretk, 18. 11. 2021, kjer vam bomo razkrili izziv na katerega boste iskali novo inovativno rešitev in več o samem Canvas poslovnemu modelu.


Drugi dan se bomo posvečali iskanju nove inovativne rešitve na zastavljeni izziv. Svoje ideje boste zanovali direktno na Canvas poslovnemu modelu, ki ga boste reševali na Jambordu. Pri reševanju vam bo na voljo več mentorjev, ki gam bodo pri tem pomagali. Dan bomo popestrili s predavanjem Leona Magdalenca, ki vam bo dal zanimive napotke za boljšo predstavitev vaše ideje. Ob koncu bo sledila predstavitev vaših idej žiriji, ki bo izbrala najboljše 3 ideje kampa. Osnova za vašo predsatvitev bo izpolnjen Canvas poslovni model.


Za vse sodelujoče smo pripravili praktične nagrade, posebne nagrade pa si bodo prislužili nagrajenci. Nagradili vas bodo: EIT RAw MAterials, ZEOS, Zavod znanost na cesti in JA Slovenija.


Za sodelovanje na kampu potebujemo tudi vaše soglasje za varovanje osebnih podatkov in objavo fotografij in videov. Vljudno vas prosimo, da jih izpolnite do pričetka kampa in oddate svojim profesorjem. Vsi dijaki, ki ste polnoletni ga lahko izpolnite sami, mladoletnim dijakom ga morajo podpisati straši.


Pred začetkom dogodka si lahko podrobneje ogledate: povezave do srečanja, program, priročnik in obrazec/soglasje za varovanje osebnih podatkov in objavo fotografij/videov. Vsebina je dostopna na tej povezavi.


Za dodatne infromacije nas kontaktirajte na zzspm@jaslovenija.si.


Pripravila: Maja Juršič142 views0 comments

Comments


bottom of page