top of page

Informacije JA inovacijski kamp 2021


Dragi učitelji,


najlepše se vam zahvaljujemo za prijavo na naš 3. inovacijski kamp. Verjamemo, da se bomo kljub izvedbi na daljavo imeli odlično!


Z vami bi želeli deliti še nekaj pomembnih informacij za lažjo izvedbo kampa. Izvajali ga bomo preko aplikacije Zoom. Z dogodkom bomo pričeli v četretk, 18. 11. 2021, kjer vam bomo razkrili izziv na katerega boste iskali novo inovativno rešitev in več o samem Canvas poslovnemu modelu.


Drugi dan se bomo posvečali iskanju nove inovativne rešitve na zastavljeni izziv. Svoje ideje boste zasnovali direktno na Canvas poslovnemu modelu, ki ga boste reševali na Jambordu. Pri reševanju vam bo na voljo več mentorjev, ki gam bodo pri tem pomagali. Dan bomo popestrili s predavanjem Leona Magdalenca, ki vam bo dal zanimive napotke za boljšo predsatvitev vaše ideje. Ob koncu bo sledila predstavitev vaših idej žiriji, ki bo izbrala najboljše 3 ideje kampa. Osnova za vašo predsatvitev bo izpolnjen Canvas poslovni model, ki ga bo vsaka skupina uporabila ob predsatvitvi.


Za vse sodelujoče smo pripravili praktične nagrade, posebne nagrade pa si bodo prislužili nagrajenci. Nagradili vas bodo: EIT RAw Materials, ZEOS, Zavod znanost na cesti in JA Slovenija.


Za učitelje smo vzporedno pripravili izobraževanje, ki se bo nanašalo na sistemsko razvijanje idej oz. mišljenja. Izobraževanje bo potekalo pod okriljem EIT Climate in projekta Skills for the Future. Vodili ga bosta Eva Štraser (EVEgreen) in Maša Kovič Dine (Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani). Potekalo bo v dveh delih: 19. in 24. 11. 2021. v kolikor vam izvajanje 2. dela ne bo ustrezalo, boste s predavateljicama našli ustreznejši datum.


Za sodelovanje na kampu potebujemo tudi soglasje za varovanje osebnih podatkov in objavo fotografij in videov. Vljudno vas prosimo, da jih izpolnite do pričetka kampa in oddate v pdf formatu. Vsi dijaki, ki so polnoletni ga lahko izpolnijo sami, mladoletnim dijakom ga morajo podpisati straši. Soglasja oddate na tej povezavi.


Pred začetkom dogodka si lahko podrobneje ogledate: povezave do srečanja, program, priročnik in obrazec/soglasje za varovanje osebnih podatkov in objavo fotografij/videov. Vsebina je dostopna na tej povezavi.


Za dodatne infromacije nas kontaktirajte na zzspm@jaslovenija.si.


Pripravila: Maja Juršič



126 views0 comments
bottom of page