top of page

Novice februar 2022

Dragi učitelji,


pred nami je nov mesec in pošiljam vam naslednje infromacije vezane na program Moje podjetje:

  • Mednarodna konferenca Praktično učenje podjetnosti in podjetništva 2022

V sodelovanju z CPI-jem smo v sredo, 19. 1. 2022 izvedli konferenco, kjer smo uspešno predsatvili dobre prakse programa Moje podjetje. Vsem sodelujočim učiteljem se še enkrat iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Ob tej priložnosti bi z vsemi želela deliti tudi zbrano gradivo dostopno na tej povezavi in med gradivi.


  • Vabilo na 4. usposabljanje

Vabimo na 4. izobraževanje programa Moje podjetje, ki se bo odvijalo v četrtek, 10. februarja 2022, ob 15. uri.

Izobraževanje bo namenjeno spoznavanju podjetnikov, ki nam bodo delili svoje izkušnje. Verjamem, da se bomo lahko veliko naučili iz njihovih uspehov in pa tudi napak.

Program:

15:00 Moja podjetniška izkušnja s praktičnimi nasveti za mlade podjetnike: Primož Zupan (MBills d.o.o.) 15:45 Podjetniška izkušnja in razvoj dijaškega podjetja Lamp’ca: Špela Pezdir in Gašper Šoklič (Lamp’ca) 16:30- 16:45 Sestanek za učitelje programa Moje podjetje: Aktualne infromacije o Nacionalnem tekmovanju: Maja Juršič (JA Slovenija)

Dragi učitelji, vas pa prosim, da moje sporočilo delite tudi med vsemi dijaki. Vljudno vabljeni!

  • 9. Nacionalo tekmovanje programa Moje podjetje 2022

Za vas in dijake smo zbrali navodila in priporočila za sodelovanje na tekmovanju, ki smo jih zbrali v članku Navodila za 9. Nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje 2022 dostopno med gradivi učiteljev in dijakov. Novico o navodilih bomo delili tudi med direktorji dijaških podjetij.

  • Vabilo na JA tržnico in mednarodno konferenco učiteljev

JA Europe organizira JA tržnico in mednaordno konferenco za učitelje. Odvijala se bo od 25. do 27. aprila 2022 v Litvi (Riga). V kolikor se zainteresirani in bi želeli sodelovati mi prosim sporočite, da vas registriram. Zavod sredstev za dogodek nima. Videli pa smo priložnost, da se lahko prijavite v okviru Erasmus+, v kolikor ste bili uspešni na razpisu. Več infromacije se nahaja na spodnjih letakih.
Pripravila Maja Juršič45 views0 comments

Comentários


bottom of page