top of page

Novice (januar 2021)

Updated: Feb 1, 2021

Dragi učitelji,

naj vam še enkrat zaželim vse naj lepše v 2021!

V nadaljevanju pa bi vam želela postreči s kupčkom infromacij, ki se nanašajo na januar 2021:


-Izobraževanja za učitelje:

Na podlagi vašega pozitivnega odziva na delavnico z ga. Karin Elena Sanchez smo se dogvorili za nadaljna srečanja, kjer bodo organizirane delavnice oz. menotrstvo na podlagi tem, ki bodo vas zanimale. Na ta način si bomo lahko en drugemu pomagali in vpostavili tesnejše stike. Dogovorili smo se, da bomo srečanja izvajali v naslednjih terminih:

  1. srečanje; torek, 12. januarja 2021 od 15 do 17.15 ure

  2. srečanje: torek, 2. februarja 2021 od 15. do 17.15 ure

  3. srečanje; torek; 9. marca 2021 od 15. do 17.15 ure

  4. srečanje: torek, 6. aprila 2021 od 15. do 17. 15 ure

Ga. Sanchez bi želela, da se formira skupina, ki bo redno obiskovala srečanja, saj so po njenih izkušnjah rezultati boljši. S tem namenom vas prosim, da se vsi zainteresirani na tej povezavi prijavite do petka, 8. 1. 2021. Srečanja bodo potekala preko aplikacije zoom. Nekaj dni pred dogodkom vam bom poslala povezavo. Prvo srečanje bo namenjeno deljenju dobrih praks in iskanju novih idej na področju izdelave dijaških izdelkov in prodaje le teh v času omejenih stikov.


-izobraževanje za učitelje in dijake:

V sredo, 13. 1. 2021bo potekalo online izobraževanje za dijake in učitelje, kjer smo povabili Matjaža Klajjiča iz podjetja Mediade. Le ta vam o predsatvil vsebine povezane z raziskavo trga. Prav tako se nam bo pridružil Matej Raspet s podjetja Petrol in vam bo predsatvil osnove marketinga. Predvidevamo, da bo izoraževanje potekalo od 15.-17. ure. Nekoliko kasneje vam posredujem povezavo do srečanja. Prav tako bom na srečanje povabila direktorje dijaških podjetij, katere bom pozvala naj povaijo še svoje sodelavce.


V mesecu februarju načrtujemo izobraževanje 10. 2. 2021. Želeli bi vam predsatviti 3 vsebine: Davčno opismenjevanje, osnove financ in marketing preko TikTok-a.


-Obrazec varovanje osebnih podatkov

Vljudno bi vas prosila, da mi posredujete obrazce za varovanje osebnih podatkov. Saj veste, le te potrebujem, da ne bi prišlo do nepotrebnh zapletov. Lahko mi jih posredujete po navadni e-pošti ali pa kot skenirane dokumente preko e-maila.


-Registracija dijaških podjetij

Z veseljem vam sporočam, da ste registrirali63 dijaških podjetij. Iskrena vam hvala. Nekoliko nam je nagajala aplikacija, zato bom posameznike prosila za dopolnitev nekaterih podatkov.


-ESP

V začetku meseca marca bomo začeli z registracijo dijakov in izpolnjevanjem samoocenjavenja. Na podlagi pogovora z nekaterimi učitelji, vam bom sedaj do meseca marca poslala povabila in opomnike za vse dejavnosti, da se boste lažje organizirali in sledili našim dejavnostim. Upam, da vam bo novi način sporočanja všeč. Saj veste, da je to moje drugo leto in bi želela najti najbolj optimalen način sporočanja in organizacije, kar pa ne pride čez noč.

11 views0 comments
bottom of page