top of page

Poročilo 1. sestanka učiteljev programa Moje podjetje 2022

Dragi učitelji,

pošiljam vam poročilo 1. sestanka učiteljev programa Moje podjetje.

Želela bi poudariti nekaj novosti in opozoriti na prihajajoče dogodke:

  1. Celoletne aktivnosti programa sem zajela v preglednici in jih dopolnila s koraki vodenja dijaških podjetij.

  2. Lepo vas vabim, da se nam z dijaki pridužite na JA uvodnem dogodku v torek, 20. 9. 2022 na Škofijski klasični gimnaziji. Več informacij se nahaja na vabilu. Prijavite se do ponedeljka, 12. 9. 2022 na tej povezavi.

  3. Prvo izobraževanje za učitelje smo organizirali preko sistema KATIS. Vljudno vas vabimo, da se preko njihovega portala prijavite na izobraževanje: POSREDOVANJE DOBRIH PRAKS S PODROČJA POUČEVANJA PODJETNOSTI IN PODJETNIŠTVA. Izobraževanje je namenjeno vsem učiteljem tako novim kot tistim, ki ste z nami že dalj časa. Posebno smo se potrudili, da boste program kar se da najbolje spoznali s sodelovanjem na delavnicah naših izkušenih učiteljev. Le te pa bodo podprli strokovnjaki s praktičnimi podjetniškimi izkšnjami. Izobraževanje bomo izvajali v četrtek in petek, 29. (popoldan) in 30. 9. (dopoldan) 2022 v Ljubljani. Vabljeni!

  4. Prav tako vas lepo vabim k spoznavanju novega projekta Girls Go Circural, več o njem lahko najdete na naši spletni strani. Za sodelovanje se prijavite na tej povezavi.

  5. V letošnjem letu se za tehniške šole odpira možnost predstavitve dijaškega/ih podjetij in šole na sejmu IFAM. Vabilo in prijavni obrazec bo prav tako dosegljiv med gradivi.

  6. Zavod počasi prevzema novo grafično podobo in s tem namenom je bil ustavrjen tudi nov logotip, ki je dostopen med gradivi in na tej povezavi.

  7. Vsa vabila in dodatna gradiva so dosegljiva med gradivi v mapi 2022/23 in na tej povezavi.

  8. Vse učitelje, predvsem pa tiste, ki bi potrebovali dodatne informacije, prosim, da me kontaktirate na e-mail: maja.jusic@jaslovenija.si ali na mobi 041 883 131. Najlepše se vam zahvaljujem za sodelovanje v našem projektu in vam želim lep teden še naprej!

Pripravila: Maja Juršič

30 views0 comments
bottom of page