top of page

Prijava na JA inovacijski kamp 2021




Vljudno vas vabimo na JA Slovenija inovacijski kamp 2021, ki bo potekal v četrtek in petek, 18. in 19. novembra 2021 v živo in preko spleta. Dogodek se bo odvijal v prostorih ABC HUB-a (BTC, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana).


Prvi dan Inovacijskega kampa bo potekal na daljavo, drugi dan pa v živo. Omogočili bomo tudi možnost sodelovanja na daljavo za tiste ekipe, ki se ne bi mogle udeležiti dogodka v živo. Skupine dijakov/inj bodo s pomočjo strokovnih mentorjev razvijali podjetniške ideje na izziv, ki ga bo pripravilo podjetje ZEOS. Veščine, ki jih bodo dijaki pridobili, bodo dijakom zelo koristile v vsakdanjem življenju in na njihovi karierni pot. Dijaki bodo spoznali svoje lastnosti delovanja v skupini, se učili inovativno razmišljati in poslovnega komuniciranja.


Skupina izkušenih gospodarstvenikov, Zavod Znanost na cesti, ter prostovoljci iz RC Adria bodo dijakom na razpolago za vprašanja, ki se bodo porajala ob oblikovanju poslovne ideje.


Od vsake šole pričakujemo prijave skupin po pet dijakov iz vsakega razreda oziroma dijaškega podjetja, ki bodo kasneje po možnosti nadaljevali delovanje v dijaškem podjetju. Vsaka ekipa naj ima s seboj tudi prenosni računalnik, da bodo lahko izpolnjevali Canvas poslovni model. Na Inovacijskem kampu naj jih spremlja profesor, ki jim bo tudi kasneje mentor. Na Inovacijskem kampu bo lahko sodelovalo 20 ekip oz. 20 šol, zato sprejemamo prijave do zapolnitve mest. Sodelovanje in prijava na dogodku bosta brezplačna. Rok prijave je 11. november 2021 do 12. ure. V kolikor bodo še prosta mesta za dodatne ekipe vas bomo o tem obvestili. V petek, 12. novembra 2020 vam bomo poslali podrobnejša navodila za sodelovanje na dogodku. Prav tako bomo v torek, 16. novembra 2021 organizirali spletno izobraževanje, kjer vam bomo pokazali kako rokovati z aplikacijo Teams za vse, ki se nam boste pridružili preko spleta.


Za učitelje bomo vzporedno pripravili izobraževanje, ki se bo nanašalo na sistemsko razvijanje idej oz. mišljenja. Izobraževanje bo potekalo pod okriljem EIT Climate in projekta Skills for the Future. Vodili ga bosta Eva Štraser (EVEgreen) in Maša Kovič Dine (Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani).


Na dogodek se lahko prijavite preko te povezave.


Izpolnjevanje pogoja PCT, podpisan dokument o varovanju osebnih podatkov in objavi fotografij/videov ter nošenje maske bo obvezno za sodelovanje na dogodku.


Priloga je dostopna na tej povezavi in vsebuje:

-Vabilo

-Program

-Obrazec izpolnjevanje PCT pogoja

-Obrazec/soglasje za varovanje osebnih podatkov in objavo fotografij/videov



Pripravila:


Maja Juršič, koordinatorica programa Moje podjetje




31 views0 comments
bottom of page