top of page

Ste obiskali IFAM sejem?

Avtor: Mateja Čotar in Maja Juršič

Foto: Magdalena Pogač in Mitja Virant


Predstavili smo se skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije


V preteklih dneh smo aktivno sodelovali na sejmu IFAM, ki je potekal od 13. do 15. februarja 2024. V sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, natančneje s Zbornico elektronske in elektroindustrije, smo pripravili stojnico, kjer smo predstavili naše sodelovanje in potencial mladih, ki jih podpirata tako naš Zavod kot tudi Zbornica.

 

Naša stojnica je bila še posebej zanimiva zaradi sodelovanja mladih iz Elektrotehniške-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana ter Šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana. V okviru projekta "Re-power your Future", ki poteka v sodelovanju s Fundacijo UniCredit in JA Europe, so vključeni dijaki pripravili del stojnice in predstavili svoja dijaška podjetja na sejmu. Poleg tega so dijaki iz Elektrotehniške-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana svoja podjetja predstavili tudi na Business forumu, kjer so pridobili neprecenljive izkušnje javnega nastopanja. Na forumu je sodelovala tudi direktorica zavoda ZZSPM, Maja Juršič, ki je imela priložnost predstaviti aktivnosti zavoda in njegove projekte.

 

Iskrena hvala Gospodarski zbornici Slovenije, predvsem ekipi Zbornice elektronske in elektro industrije za povabilo in odlično sodelovanje.



6 views0 comments
bottom of page