top of page

Usposabljani za učitelje in dijake v februarju 2021

Tako kot vsak mesec smo tudi tokrat izvedli 2 usposabljani. Prvo je bilo izvedeno v torek, 2. 3. 2021 s pomočjo ga. Karin Elena Sanchez, kjer so učitelji po metodi supervizije bogatili en drugega. Na pobudo učiteljev smo se tematsko posvetili socialnemu omrežju imenovanem Instagram. Za lažji začetek in boljšo predstavo o njem nam je profesor Tadej Debelak iz Šolskega centra Škofja Loka predstavil svojo uporabniško izkušnjo Instagrama.



Drugi usposabljanje smo izvedli v sredo, 10. 2. 2021, kjer smo tako dijake kot profesorje dodatno seznanili z dvema temama. Sprva smo spoznavali svet davkov, ki so izredno pomembni predvsem v svetu podjetništva, prav tako pa pri pripravi poročila za naše Nacionalno tekmovanje. Omenjeno vsebino nam je podrobneje predstavila ga. Branka Hercog, ki v okviru projekta Davčno opismenjevanje mladih, širi znanje med dijaki. Projekt Davčno opismenjevanje mladih poteka v okviru Finančne uprave Republike Slovenije (FURS) pod okriljem Ministrstva za finance.




Nadaljevali smo s fanti iz skupine Dunking Devils. Peter Kokalj, Luka Lorenčič in Nik Schwarzmann se intenzivno ukvarjajo s trženjem preko aplikacije TikTok, ki je izredno zanimiva predvsem za mlajšo populacijo. Na izjemno zanimiv način podprt z dobrimi primeri so nam pokazali kako učinkovito uporabljati aplikacijo in se preko nje promovirati.


Vsem sodelujočim se najlepše zahvaljujemo za deljenje svojega znanja in podporo mladim, ki sodelujejo v našem programu.


47 views0 comments
bottom of page