top of page

Uvodni sestnek programa Moje podjetje 2021

Pozdravljeni,

objavljamo posnetek včerajšnejga sestanka, kjer smo pripravili infromacije o poteku programa Moje podjetje v letošnjem šolskem letu.


Želela bi izpostaviti nekaj točk:

- Pripravili smo dokument z osnovnimi pravili programa Moje podjetje (dokument je dostopen s klikom na zgorjno povezavo, prav tako pa je dostopen v gradivih v mapi Osnovne infromacije in obrazci);


- Pripravili smo dopis za starše (dokument je dostopen s klikom na zgrnjo povezavo, prav tako pa je dostopen v gradivih v mapi Osnovne infromacije in obrazci), V kolikor bi staršem želeli posredovati več informacij v povezavi s sodelovanjem v našem programu;


-Vljudno vas vabimo na prvo izobraževanje učiteljev v četrtek, 23. 9. 2021. Temeljilo bo na spoznavanju programa Moje podjetje. Na izobraževanju bomo izvedli simulacijo programa tekom šolskega leta pod okriljem izkšenih učiteljev. Prijave zbiramo do 20. 9. 2021 preko KATIS-a.


- V oktobru bomo izvedli Uvodni dogodek programa Moje podjetje za dijake in učitelje, ki ga bomo nadgradili z izobraževanjem o surovinah in krožnem gospodarstvu. Le ta se bo odvijal v čertek, 7. 10. 2021, ob 9:15. V kolikor bo mogoče bomo dogodek izvedli v živo v prostorih Kristalne palače v Ljubljani (Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana 2. nadstropje). Izpolnejvanje pogoja PCT, podpisan dokument o varvanju osebnih podatkov in objavi fotografij ter videov bo obvezen za sodelovanje na dogodku. Vsi zbrani dokumenti se nahajajo v gradivih. Prijave zbiramo na tej povezavi!


- Na spletni strani, katere namen je omogočiti lažje posredovanje infromacij vam in dijakom. Vsi, ki ste podpisali sporazum o sodelovanju smo vam ali vam bomo posredovali geslo za mentorje in dijake, da boste lahko dostopali do pripravljenih vsebin. Pri tem bi prosili, da ste mentorji tisti, ki boste imeli nadzor nad gesli za dijake, da ne bi prišlo do zlorab!

Geslo učitelji: učiteljmp2021

Geslo dijaki: dijakmp2021


Registracijo dijaških podjetij bomo izvajali do 30. 11. 2021 preko spletne aplikacije. Vljudno vas prosimo, da ob registraciji direktorja dijaškega podjetja navedete tudi med sodelujoče dijake. Novost v letošnjem šolskem letu: ob registraciji boste naložili tudi dokument o varovanju osebnih podatkov sodelujočih dijakov.


- Na podlagi vaših odzivov bomo prilagodili organizacijo webinarjev in sestankov po 16. uri.


Več infromacija pa si lahko pogledate na spodnjem posnetku in PowerPoint predsatvitvi.



Hvala vsem za vašo udeležbo na sestanku in veselim se ponovnega sodelovanja z vami!


Lep pozdrav,


Maja Juršič

93 views0 comments
bottom of page