top of page

Zaključni dogodek in podelitev priznanj 2021

V sredo, 23.6 je Ministrstvo za gospodarstvo, razvoj in tehnologijo sprejelo naše najboljše dijaške podjetnike. Cilj srečanja je bil podpreti mlade, dijaki so se na ministrstvu predstavili, jim predstavili svoje podjetniške ideje in izvedeli priložnosti, ki jih ministrstvo nudi za podporo v njihovih nadaljnjih podjetniških podvigih.


Aktivnosti so se v nadaljevanju dneva nato nadaljevale v bolj sproščenem vzdušju na mestni plaži Laguna, kjer smo se lahko z dijaki, učitelji in partnerji zavoda lahko končno po zelo dolgem času zopet lahko družili v živo.

To priložnost smo izkoristili tudi tako, da smo lahko naše učiteljem mentorjem lahko podelili priznanja, ki se z mentoriranjem dijaških podjetij ukvarjajo že pet let. Trud, vztrajnost in požrtvovalnost naših učiteljev resnično ni zanemarljiva, tako da prav vsem želimo iskrene čestitke ob zaključenem letu.

Glavna tema dogodka pa je bil seveda poleg druženja tudi podelitev potrdil in priznanj za najboljša dijaška podjetja v tem letu. Tematske nagrade so nam pomagali podeliti ga. Urška Šolc iz Geološkega zavoda Slovenije, gospod Matjaž Kljajič iz podjetja Mediade, gospa Justina Erčulj iz Šole za ravnatelje, ter naša direktorica ga. Jožica Rejec.


Formalnega del dogodka pa so zaključili akrobatska skupina Dunking Devils s svojim dih jemajočim nastopom.




47 views0 comments
bottom of page