top of page

Odličen uspeh projekta Girls Go Circural

Avtor: Maja Juršič


V decembru se je zaključilo prvo leto našega uspešnega sodelovanja v mednarodnem projektu Girls Go Circural. Cilj, ki smo si ga zastavili ob začetku projekta, smo presegli saj delavnico ni zaključilo le 300 deklet, vendar kar 373 deklet.

Odličen uspeh so nam pomagale doseči naslednje sodelujoče šole: Biotehniški center Ljubljana, Živilska šola, Ekonomska gimnazija in srednja šola Radovljica, Gimnazija Nova Gorica, Gimnazija Novo Mesto, OŠ dr. Bogomirja Magajne Divača, OŠ Hajdina, OŠ Podlehnik, Osnovna šola Vižmarje Brod, Ljubljana, ŠC Škofja Loka, SŠ za strojništvo, Šolski center Ptuj, Šola za economijo, Turizem in Kmetijstvo, Šolski center Velenje, Šola za storitvene dejavnosti, Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola; Šolski center Novo mestoSrednja trgovska šola LjubljanaSrednja zdravstvena šola Murska Sobota, Strokovni izobraževalni center Ljubljana, Zavod za gluhe in naglušne Ljubljana, SIC Brežice in Gimnazija Šentvid. Vsem šolam se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in upamo, da v sodleovanju izobraževali tudi nove generacije deklet.


Naj še poudarimo, da projekt podpira šolarke, z namenom da razvijejo svoje digitalne in vodstvene sposobnosti, medtem ko spoznavajo krožno gospodarstvo in iščejo rešitve za trajnostno prihodnost. Več informacij o projektu se najaha na naši podstrani Girls Go Circural.

13 views0 comments
bottom of page