top of page
Brand_Waving_design_element.png

Pridružite se nam in nam pomagajte prihodnje generacije opremiti z znanji o sistemskih inovacijah.

Mladi Iznajditelji je skupnost lokalnih in globalnih izobraževalnih partnerjev prisotnih v več kot 15 državah. S skupno močjo skušamo prihodnje generacije mladih opolnomočiti, da nas bodo lahko pripeljale v bolj inkluziven in vzdržljiv jutri na podlagi nizkoogljičnega gospodarstva.

Preko delavnic, vizualnih orodij in učenju z izzivi usposabljamo partnerje, učitelje in druge izobraževalce, da bodo lahko

  • mlade širom sveta opremili z veščinami in znanjem, da si bodo drznili spremenjati svet preko sistemskih inovacij in podnebnih ukrepov

  • v šolah lahko spodbujali učenje z izzivi in eksperimentalno poučevanje na podlagi resničnih problemov v naših okoljih

 

Želite povečati svoj vpliv v konzorciju enako mislečih inovativnih partnerjev? Želite biti med najbolj inovativnimi in pomagati šolam biti dejavni akterji pri populariziranju poučevanja o klimatskih spremembah? Pridružite se nam kot izvedbeni partner, donator ali izobraževalec in nam pomagajte oblikovati program Mladih Iznajditeljev!

Jen-Baughan-362x362.jpg

“Imamo veliko strokovnega znanja in preizkušenih praks, ki jih lahko zlahka prilagajamo glede na potrebe.  Na primer podjetja, šole, šolski centri, občinske skupnosti in fakultete bi zlahka našo metodologijo prilagodili za ozaveščanje o trajnosti in razvoju trajnostnih projekotv. Takšne in podobne prakse želimo deliti z ostalimi Climate-KIC partnerji in tak način razmišljanja razširiti širom Evrope.  We positively wish to share this with other Climate-KIC partners and scale up across Europe. Veseli bi bili priložnosti, da bi lahko v naše delavnice in predstavitve lahko vključili tudi druge evropske partnerje."

Jen Baughan – Direktorica, Solutions for the Planet, UK

bottom of page